language
en | ru

Βιέννη - Δάση Μάγιερλινγκ

4 ημέρες

Πρόγραμμα

 

Μέρα 1η

 

Αθήνα - Βιέννη, ξενάγηση και Ανάκτορα Σένμπρουν

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Βιέννη με την AEGEAN ή AUSTRIAN η με τη ναυλωμένη πτήση. Ξενάγηση στην όλο πιο ζωντανή πόλη με παράδοση στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις. Στους φαντασμαγορικά στολισμένους δρόμους συναντάμε χαρούμενες μπάντες να παιανίζουν, άμαξες με άλογα σκεπασμένα με κουβέρτες σε ένα μοναδικό γιορτινό θέαμα. Θα περάσουμε από την περίφημη Κρατική Όπερα της Βιέννης, το Δημαρχείο, το Δημοτικό Θέατρο, το Πανεπιστήμιο, το Κοινοβούλιο με την πλούσια διακοσμημένη πρόσοψη, τα ανάκτορα Χόφμπουργκ και η ξενάγησή μας θα κλείσει με την επίσκεψη των ανακτόρων Σενμπρούν, όπου θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε τα δωμάτια που ζούσε η αυτοκρατορική οικογένεια. Μεταφορά στο πολυτελές ξενοδοχείο INTERCONTINENTAL 5* (www.intercontinental.com) ή στο MELIA VIENNA 5* (www.melia.com) ή στο IMPERIAL RIDING SCHOOL 4*sup (www.marriott.com). Χρόνος στη διάθεσή μας για να επισκεφθείτε τα στολισμένα χριστουγεννιάτικα δέντρα, η φάτνη, τα ζαχαρόσπιτα, το Καρουσέλ, το τρενάκι, τα δεκάδες μαγαζάκια με εορταστικά δώρα και το λούνα πάρκ, συνθέτουν την πιο φημισμένη Χριστουγεννιάτικη αγορά της Ευρώπης και μια εξαιρετική γιορτινή ατμόσφαιρα.

 

Μέρα 2η

 

Βιέννη (ξενάγηση) - Χριστουγεννιάτικα αγορά

Πρωινό και ξενάγηση στην πόλη και στα ανάκτορα Σένμπρουν για τις σημερινές αφίξεις. Μερικά δρώμενα που δεν θα πρέπει να παραλείψετε,εφόσον έχουνε παράσταση, να παρακολουθήσετε είναι: την Κρατική Όπερα της Βιέννης «Vienna State Opera» (www.wienerstaatoper.at), τη διάσημη Παιδική Χορωδία της Βιέννης «The Vienna Boy’s Choir» (www.wsk.at). Προτείνουμε να παρακολουθήσετε τη μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό του Αγίου Στεφάνου τα μεσάνυχτα.

 

Μέρα 3η

 

Εκδρομή σε Δάση Βιέννης - Μάγιερλιγκ - Μπάντεν

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για τα χιλιοτραγουδισμένα Βιεννέζικα Δάση, την κοσμική λουτρόπολη του Μπάντεν και το Μάγιερλινγκ, κυνηγετικό περίπτερο γνωστό από το τραγικό ειδύλλιο της Μαρίας Βετσέρα με τον πρίγκιπα Ροδόλφο. Για το βράδυ σας προτείνουμε προαιρετική διασκέδαση στο γραφικό "κρασοχωριό" το Γκρίντσιχ, με δείπνο (έξοδα ατομικά) σε χαρακτηριστική βιεννέζικη ταβέρνα με μουσική.

 

Μέρα 4η

 

Βιέννη - Αθήνα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και εφόσον η ώρα της πτήση σας το επιτρέπει, επισκεφθείτε κάποιο από τα φημισμένα καφέ, όπως το παραδοσιακό SACHER, με την παγκόσμια γνωστή σοκολατίνα του και τον μυρωδάτο καφέ, το CAFE CENTRAL, στέκι των διανοούμενων και συγγραφέων της εποχής, το CAFE MOTZART που βρίσκεται στην ίδια θέση από το 1794 κα. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Αθήνα.

 

Κράτηση

Το Katia-Crete ανταποκρινόμενο στην διαχρονική ποιότητα των υπηρεσιών του σας ενημερώνει πάντα στα αναλυτικά προγράμματα του, τις πτήσεις και τα ξενοδοχεία, ώστε να γνωρίζετε εξαρχής και να μπορείτε να συγκρίνετε την υπηρεσία που αγοράζετε χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις.

Σημείωση: Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά,χωρίς να παραληφθεί κάτι. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.


Προτεινόμενα Ξενοδοχεία:
IMPERIAL RIDING SCHOOL

MELIA VIENNA

INTERCONTINENTAL VIENNA

4 Ημέρες (3 Νύχτες) Τιμή κατ' άτομο               Τιμή κατ' άτομο
Αναχώρηση: 3 Ιανουαρίου                                                                        Αναχώρηση: 2/1 & 26, 24, 23, 29, 31 /12

Ξενοδοχείο

IMPERIAL RIDING SCHOOL

             

MELIA VIENNA

Ημερομηνίες

03/01/2015 εώς 06/01/2015

             

24/12/2014 εώς 28/12/2014 &

29/12/2014 εώς 02/01/2015

Δίκλινο

€ 460.00

             

€ 615.00

€ 615.00

Μονόκλινο

€ 550.00

             

€ 835.00

€ 905.00

Παιδί 1-12 ετών

€ 410.00

             

€ 575.00

€ 475.00

Στην τημή

Περιλαμβάνονται:

- Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΒΙΕΝΝΗ-ΑΘΗΝΑ με AEGEAN ή AUSTRIAN AIRLINES η με ναυλωμένη πτήση της FLY NIKI
- Τρεις ή τέσσερις ή πέντε διανυκτερεύσεις στο INTERCONTINENTAL 5* ή στο MELIA VIENNA 5* ή στο IMPERIAL RIDING SCHOOL 4*sup
- Πλουσιοπάροχο μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
- Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις ως άνω πρόγραμμα
- Ελληνόφωνος τοπικός ξεναγός
- Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
- Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:

Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων € 150. Επιβάρυνση από Θεσ/νίκη € 70 και από άλλες πόλεις € 140 με την AEGEAN. (αναλόγως με τη διαθεσιμότητα). Στην αναχώρηση 23 Δεκ για όσους επιλέξουν AUSTRIAN επιβάρυνση € 50. Χριστουγεννιάτικο δείπνο σε μπουφέ & πακέτο ποτών € 95. Είσοδοι σε μουσεία, χώρους, ανάκτορα, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά, ποτά/αναψυκτικά κλπ. που δεν αναφέρονται στα προσφερόμενα ή προτείνονται σαν προαιρετικά.